Fødselsdags sleep over, rejsen tilbage til DK og udpakning.

Nu har jeg ikke lige fået opdateret min blog i lidt tid, så jeg vil starte med at fortælle om tirsdag d. 25 Juni. Vi kørte alle, pånær Todd, ud for at se hans arbejde. Han var nemlig derude. De har fået renoveret det hele, og det er blevet vildt flot! Vi kørte så hele familien ud for at spise frokost sammen i et mall, hvor vi også fik shoppet en smule. På vejen hjem blev Shayna og jeg så sat af ved Shogun, som er en kinesisk restaurant, hvor vi skulle starte Emily’s fødselsdag med sen frokost. Vi var nok omkring 11 piger. Det var noget lækkert mad, og da vi havde spist kørte vi hen til Emily. Vi sad nede i kælderen hvor vi spillede spil, og så Brigadoon på dvd. Det var den musical på skolen som Shayna og jeg havde været ind og se. De fleste af pigerne havde været med i den, og det var ret sjovt at sidde og høre deres små kommentarer. Lidt efter kørte vi til Wallees hvor vi spiste is. Vejret var helt fint, så det var lækkert! Vi var omkring 6 a pigerne der overnattede, inklusiv Shayna og mig. Det var en utrolig hyggelig dag.

Onsdag blev vi så hentet omkring kl. 10, og da vi kom hjem hjalp Shayna mig med at pakke en af mine kufferter. Den vejede præcist det den måtte da vi var færdige med den, så den lod vi stå. Katie kom og hentede mig om eftermiddagen, og så kørte vi til Ashby’s og fik is. Derefter kørte vi hjem til hende hvor Emily og Andi også kom. Jeg fik en lille gave af Katie, og ellers fik vi bare snakket. Det var rigtig hyggeligt. Jeg fik også endelig set Andi’s hus, hvor vi så aftalte, at når jeg kommer tilbage næste år, så skal vi have en sleep over sammen der.
Da jeg kom hjem igen var Christy så sød at køre mig hen og sige farvel til Alanna, og derefter Anne. Det var egentlig en ret trist dag.. Om aftenen havde vi fået at vide, at vi skulle tage noget pænt tøj på, for vi skulle ud og spise, men det var en hemmelighed hvor vi skulle hen. Vi kører så på motorvejen, og så siger Todd lige pludseligt, at nu kunne han se hvor vi skulle spise. Vi skulle så spise på toppen af the renaissance center i Detroit. Det er den højeste bygning i Michigan, og i toppen er der en restaurant. Det var helt fantastisk! Udsigten var helt vild, og maden var noget af det bedste jeg har smagt. Vi fik først noget forret, og så fik jeg lam til hovedret, og til dessert en white chocolate cheese cake!
Hver af børene havde valgt et pandora vedhæng til mig, og fortalte hvorfor de netop havde valgt det, og Todd og Christy holdt en lille tale for mig, og gav mig så en nøgle til deres hus. De sagde at jeg altid ville være velkommen hos dem. Jeg kan stadig ikke helt forstå hvor heldig jeg har været med den familie jeg har fået. Det var en uforglemmelig aften. Da vi kom hjem gik Shayna og jeg igang med at pakke min nummer to kuffert. Det tog så noget længere tid, for jeg havde alt for mange ting. Først kunne den ikke lukkes, og da den endelig blev lukket vejede den for meget.. Vi fik den dog endelig til at passe, men så blev jeg også nødt til at sende en pakke hjem.

Torsdag var så dagen hvor jeg skulle rejse. Jeg tror stadig ikke at det var gået op for mig. Men Mrs. Race kom over for at sige farvel, og så kørte jeg på posthuset med Todd for at sende min pakke. Derefter kørte vi over til ford huset og læste Dr. Seuss. Det var en utrolig smuk dag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Til frokost spiste vi chicken pot pie, hvilket er en af mine amerikanske livretter. Emily og Andi kom hurtigt forbi for lige at sige farvel en sidste gang. Jeg havde sagt at jeg ville have 10 minutter for mig selv i huset inden vi kørte, og der løb jeg ellers rundt og satte små sticky notes rundt omkring. Katie kom også lige forbi, for hun havde glemt tiden, og havde lovet at komme over at sige farvel .Så det var lige i sidste sekund. Da jeg havde fået sat det hele op, kørte vi så. Jeg troede bare vi skulle i lufthavnen, men de kørte mig til Cold stone, hvor vi fik is – ligesom de gjorde lige da de havde hentet mig i lufthavnen da jeg kom.
Da vi havde spist vore is kørte vi så i lufthavnen, hvor vi først checkede mine to kufferter ind, og de vejede lige under det de måtte, så det var perfekt, og derefter skulle vi sige farvel. Det var så utroligt trist.. Men det var rart at vide at jeg ville se dem igen om et år.
Der var ingen kø i security, så der gik jeg lige igennem, og så ned til min gate, hvor der allerede sad et par andre udvekslingsstudenter, som jeg kendte. Det var egentlig meget rart. Da det endelig blev tid til at gå ombord på vores fly begyndte det at regne. Vi sad alle sammen i flyet og ventede. Og ventede. Det begyndte at lyne og tordne, og så fik vi at vide at vi alle sammen skulle af igen, for lufthavnen i Chicago var lukket pga vejret. Vi kom så alle sammen af igen, og ventede en halv time, og så gik vi på igen. Vi ventede igen. Så sagde de, at vi kunne vælge at køre ud mod landingsvanen og vente i 40 minutter, eller gå af flyet igen, men vi valgte at køre ud og vente. Vi skulle rigtig have ventet 4 timer i Chicago, men lige da vi landede i Chicago, var det tid til at komme afsted igen. Der var vildt mange fly i lufthavnen, fordi den jo lige var åbnet igen, så først kunne vi ikke få en gate. Da vi så fik en gate og kom af, stod der en YFU person, og sagde at vi havde 10 minutter til at komme til vores næste fly. Det var nærmest den modsatte ende af lufthavnen, men vi nåede det. Der mødtes vi så med alle mulige andre udvekslingsstudenter, og jeg tror at vi var omkring 25 sammen. Fra Chicago til Frankfurt sad jeg mellem to mænd, og det var en lang tur. Jeg fik set lidt film, sovet lidt spist lidt, og gloet ud i luften. Det var så dejligt at komme af flyet i Frankfurt. Der ventede vi omkring en time, og så skulle vi på flyet mod DK. Det var en lidt underlig følelse, at nu var man snart hjemme igen. Jeg sad ved siden af en anden udvekslingsstudent, og vi fik snakket en hel del. Da vi landede i København gik vi hen for at få vores bagage, og heldigvis var mit det hele der. Så skulle vi gå ud. Der var vildt mange mennesker omkring døren med danske flag og bannere, og  der gik lidt tid før jeg fik øje på min familie. Det var nu dejligt at se dem igen, men alligevel også lidt mærkeligt. Vi kørte ud på en restaurant i København, hvor to af mine kusiner og deres kærester overraskede mig. Det var nu hyggeligt, selv om jeg bare gerne ville have et bad. Da vi havde spist så jeg min kusines nye lejlighed, og så gik turen mod Jylland – i en ny bil. Da jeg gik ind i vores hus igen, virkede det hele så småt. Gulvene var hårdere end jeg huskede dem, og rummene var så små. Jeg skypede med Todd og Christy kl. 3 om natten, og fik fortalt dem om min tur. Det var nu dejligt at se dem igen. Det er lidt sjovt – før jeg tog af sted og vi skypede, anede jeg ikke hvem de var, men nu ved jeg lige præcist hvem og hvordan de er. Jeg fik også startet lidt på udpakningen. Og det var jo så lige blevet fredag i mellemtiden.

Lørdag fik jeg pakket ud, og så kørte jeg med mor og far til Jysk for at kigge på en ny seng. Derefter kørte vi lige hurtigt i kolonihaven, og så blev jeg sat af hos Nanna. Det var SÅ dejligt at se hende igen, og vi fik snakket en hel del. Mor kom og hentede mig, og så handlede vi i Netto. Til aftensmad fik vi nye kartofler fra haven, brun sovs og frikadeller, og til dessert kakakomælk med is.

Søndag begyndte jeg at rydde op på mit værelse, og så fik jeg bestilt ny seng. Om aftenen havde min mor inviteret mine veninder Nanna, Randi og Maria til aftensmad, og hvor var det hyggeligt. Det var virkelig dejligt at få snakket med dem igen.Ellers har jeg bare gået rundt herhjemme og dvasket. Jeg har fået ryddet op og ud på mit værelse, fået en ny kommode og nogle af mine madønsker som koldskål og tarteletter.Torsdag kom min bedstefar, mine to kusiner og deres far på besøg. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor jeg også fik spist alt for meget.
I går blev jeg klippet, og jeg er så småt ved at have vendt mig til at være i DK igen.

Dette bliver nok det sidste indlæg på min blog. Jeg har haft en helt fantastisk rejse, med så utrolig mange spændende oplevelser som jeg aldrig vil glemme. På et år har jeg fået mig en ny familie, og nye venner på den anden side af atlanten, og dem er jeg sikker på at jeg ikke vil miste kontakten til. Tak fordi i havde lyst til at læse med om mit liv i USA! 🙂

 Vores første og sidste familiebillede indtil videre 🙂

At the cottage og ture i poolen!

Tirsdag efter jeg havde været sammen med Haley pakkede jeg, og så kørte vi op til vores cottage. Vi spiste ude, og da vi kom tilbage gik vi med fødderne i vandet, og jeg fik lyst til at svømme. Jeg fik overtalt Jessica til at gå med mig, og selvom det var koldt badede vi i lang tid. Da vi var færdige tog vi et bad, og så så vi film. Ren afslapning!
Onsdag vågnede jeg op til duften af morgenmad! Christy havde lavet røræg, pølser og kanelsnegle. Da vi havde spist gik vi alle en tur på stranden og nød vejret. Vi fik også sat jet skien i, og jeg fik lov at sejle. Jeg prøvede også en, hvor man står op. Det var ret udfordrende. Om aftenen fik vi besøg af en anden Todd og hans familie. De kom til dessert, men blev ikke så længe.

Torsdag morgen kørte Todd, Jessica og jeg til Canada. Jeg har set det så mange gange, fordi det er så tæt på, men jeg havde aldrig været der. Endelig fik vi det krydset af listen. Der var en smule kø for at komme ind i landet, men der var ingen problemer. De spurgte om vi havde våben i bilen, og hvad vi skulle i landet. Vi kørte til en lille park hvor vi gik en tur, og så fik vi fish and chips til frokost. Derefter kørte vi til stranden og badede. Det var ret underligt at se skiltene med fartgrænserne, for det var jo lige pludseligt km/h igen. På vejen tilbage over broen kørte vi i en butik og vi købte butter tart! Der var stort set inden kø for at komme tilbage til USA, men vagten der checkede vores pas så ret skræmmende ud. Han var dog vældig rar, og spurgte om mit ophold i USA. Da vi kom tilbage lå vi på stranden igen, og om aftenen så vi endnu en film.
Fredag var endnu en dag med afslapning. Vi lå på stranden, og Todd og jeg sejlede en tur i deres lille sejlbåd. I starten var der næsten ingen vind, men efter lidt tid var der nok til at jeg kunne hænge ud over siden af båden. Jeg prøvede også at trække vejret under vandet med en ilt flaske. Todd havde en, for han plejede at dykke rigtig meget. Vi kørte ind og hentede pizza til aftensmad, og da vi havde spist spillede vi corn hole. Det var jeg vildt dårlig til. Man kaster ærteposer, og så gælder det om at få dem til at ramme i hul. Vi var 2 mod 2, og vi spillede 3 spil, og skiftede partner hver gang – og jeg tabte alle tre gange.. Ved 9 tiden kørte hele familien ind for at se Monsters University! Den var vildt sød, og jeg er så glad for at jeg fik set den!

Lørdag fik vi endelig sat båden i vandet og stået på vandski. Jeg kom op i første forsøg, hvilket jeg ikke havde regnet med.  Vi sejlede over til the cottage, hvor vi samlede Shayna op, og så tubede vi. Jeg prøvede også at knee boarde for første gang, men det var ikke så sjovt som at stå på vandski. Da vi kom tilbage fra vandet så vi udendørs bryllup i huset ved siden af. De var vældig rare, og havde inviteret os alle over til aftensmad. Om aftenen kørte Jessica og jeg på crosser, jeg så hockey og så læste  Todd endnu en Dr. Seuss bog.
Søndag var sidste gudstjeneste med familien. Jeg fik hilst på en udvekslingsstudent fra Tyskland, som rejser en dag efter mig. Efter kirke kørte vi over til en hængebro, og tog et par billeder af hele familien. Vi havde pakket alle vores ting at the cottage, og så tog vi hjem. Jeg fik sagt farvel til Todd’s forældre, hvilket var ret trist. Jeg kørte med Todd hjem, for vi var kørt i 2 biler derop.
Da vi kom hjem tog jeg til graduation party hos Fran fra mit fodbold hold, og jeg kørte med Katie, som havde fået sit kørekort 2 dage tidligere. Jeg var en smule nervøs, men det gik helt fint. Der var mange mennesker til graduation party, men ikke rigtig nogle jeg kendte, så vi blev der kun i kort tid. Da jeg kom hjem fra det, kørte hele familien til graduation party ved en af deres venner. Vejret var stadig skønt, og vi var udenfor. Om aftenen kørte vi et smut over til the yacht club, hvor vi tog en svømmetur. Senere på aftenen kom Alanna over, og hun sov her – det var dejligt at få set hende igen.

I dag tog jeg til en summer run igen. Jeg løb med Olivia, og jeg løb 2,5 miles igen. Efter det spurgte Jessica om jeg ville med i poolen, og det lød skønt. Vi cyklede over til the Yacht Club, men der var svømme træning, så vi cyklede over til parken hvor vi svømmede. Det var dejligt kølende. Om eftermiddag tog jeg igen over til parken hvor jeg fiskede med Anne og Joe. Anne var den første til at fange en fisk, og lidt efter gav Joe mig sin fiskestang, og jeg fik lov at hive hans fisk op af vandet. Det var utrolig hyggeligt, men også trist at tænke på, at det nok var sidste gang jeg så Joe. Her i aften får vi besøg af nogle venner. De har hele deres familie med, så der bliver liv i huset, for de har 7 børn. Det skal nu nok blive rigtig hyggeligt 🙂

Der er kun 3 dage tilbage til jeg tager tilbage til Danmark nu, og det er slet ikke til at forstå. Tiden er gået alt for hurtigt, og der er stadig så mange mennesker jeg gerne vil nå at se..

Finals, sleepover at Larissa’s, fisketur og Tigers game!

Nu har jeg ikke lige fået opdateret min blog, så jeg vil starte med at fortælle om sidste uge.

Mandag startede vores final exams, og jeg havde tysk og foto. I tysk havde vi allerede lavet vores final exam project, så vi lavede en plakat og så spillede vi bold. I foto skulle vi fremlægge 8 af vores bedste billeder, og så ellers se de andres fremlæggelser. Vi kom hjem igen allerede 11.30. Resten af dagen brugte jeg på at lave mit historie review, og ellers slappe af.

Tirsdag havde jeg historie og matematik. Det var to lange eksamener, men de var ikke så svære som jeg havde frygtet. Om eftermiddagen så jeg en film med Tim, og da Todd kom hjem tog vi over til Yachtclubben og svømmede. Vejret var rigtig dejligt, og selv da solen var ved at gå ned kunne vi stadig være ude i t-shirts og shorts, så jeg spillede lidt basketball med Christy.

Onsdag havde jeg mine sidste eksamener hvilket var engelsk og biologi. Jeg fik sagt farvel til min biologi lærer, og jeg fik afleveret min sidste skolebog.. Om eftermiddagen tog jeg i biografen med Larissa. Vi så “the Great Gatsby” og den var helt fin. Det var rigtig hyggelig eftermiddag.
Torsdag havde Shayna sin sidste eksamen, men jeg kunne sove længe, for jeg havde tutorial, men der behøver man ikke at komme, så det var lækkert! Da hun kom hjem fik vi ryddet op på vores værelser, hvilket var tiltrængt. Det var dejligt at få sorteret ud i nogle ting. Jessica og Tim ryddede også op på deres værelser, så der var en smule kaos i huset 🙂 Om eftermiddagen cyklede jeg en tur med Todd, hvor vi cyklede forbi min skole, hvor seniorsne graduerede. Vi så dem også smide deres hatte op i luften. Derefter cyklede vi over til Yachtclubben, hvor vi dyppede vores fødder i vandet. Det var faktisk ikke så koldt som jeg havde forventet. Jeg ringede til Larissa, og så aftalte vi at have en sleepover hos hende. Det var vores sidste sleepover sammen for nu, og det var rigtig hyggeligt.
Fredag som vi længe, og så gik vi over til poolen med hendes værtssøster Kallin. Vi lå der i nogle timer, og så gik vi en tur ned til byen, og lidt efter vi kom hjem igen blev jeg hentet. Jeg var dog næsten kun lige kommet hjem, da min værtsmor foreslog at invitere Larissa til aftensmad, så vi hentede hende, og så kørte vi over til Yachtclubben for at spise. Det var en dejlig afslappende dag.

Lørdag var en travl dag. Om morgenen tog jeg ud for at fiske med Todd, Tim, Anne og hendes far. Vi tog ud på vores båd, og jeg var den første til at fange en fisk! 3 minutter efter fangede Anne en! Vi satte dem fri igen, efter vi fangede dem. Vi to piger var de eneste der fangede noget, så det var ret fedt. Da vi kom hjem fra det kørte Todd og jeg over og købte et pandora vedhæng til Larissa. Den jeg købte hedder “forget-me-knot”. Vi købte også Key Lime Pie, og så købte vi coconut cream som vi sad og spiste ude på parkeringpladsen. Jeg fik hurtigt skiftet da jeg kom hjem, og så tog jeg til graduation party ved Kristina fra min tysk klasse. Jeg var der nok en halv time, og så kørte jeg til farvel fest for Larissa. Det var i en park med en pool, og vi var kun 8, så det var rigtig hyggeligt. Da det sluttede kørte jeg til graduation party ved Danny fra min foto klasse, men jeg kunne desværre ikke være der særlig længe, for så blev jeg hentet, og vi kørte til Shayna’s dance recital, som varede ca 4. timer, så det var en lang dag, men den var rigtig god! 🙂
Søndag fik jeg ryddet ud i mine skole ting. Det var også farsdag her, så vi havde et par gaver til Todd. Vi spiste tidlig aftensmad, og så tog Todd, Jessica, Tim, hans ven Thanos og jeg ud på båden og badede i søen. Det var dejligt forfriskende! Vejret var skønt, og da vi havde lagt til igen, gik vi over til poolen og badede. Når man lige kom fra søen til poolen, føltes poolen dejlig varm.
Mandag tog jeg til cross country summer run. Det er for at komme i form til cross country sæsonen, men jeg kom bare for at være sammen med mine venner. Larissa, Anne og Alanna var der også. Jeg løb 2,5 miles, og jeg havde ikke regnet med at jeg kunne, men det var overhovedet ikke særlig slemt. Måske fodbold har hjulpet en smule. Da jeg kom hjem prøvede jeg at pakke de fleste af mine ting, for at se om jeg ville have plads til det hele. Jeg tror lige at det går, men jeg bliver måske nødt til at være tyk når jeg rejser herfra, fordi jeg vil have så meget tøj på 😛 Senere på eftermiddagen kørte jeg med Katie, Emily og Olivia til Ashby’s. Det var rigtig hyggeligt. Shayna havde købt billetter til at se the Tigers spille baseball i fødselsdagsgave til sin kæreste, men han havde slået sin fod om søndagen, så han var på krykker og kunne ikke tage afsted, så Larissa og jeg fik billetterne. Det var vildt fedt, og nogle gode siddepladser. Vi så 2 home runs, et fra hvert hold, hvilket ingen af os havde set før. Vi gik lidt før kampen sluttede, men the Tigers vandt, så det var fedt!
I dag stod jeg sent op, og så mødtes jeg med Haley fra gymnastik. Jeg havde set hende helt tilfældigt på vej hjem fra Larissa’s farvel fest, og vi havde aftalt at være sammen snart. I dag fik vi så endelig mødtes, og vi spiste is og fik snakket. Det er ærgerligt at jeg ikke har fået tilbragt mere tid med hende, for hun er virkelig sød! Det var så dejligt at se hende igen i dag.

Pig dissection, sports awards, Ke$ha og Pitbull koncert og “till we meet again” party!

Mandag var vores skema stadig mærkeligt, og jeg havde halvanden time foto oh historie. Efter skole havde jeg meldt mig til at dissekere en gris, og egentlig ville jeg bare kigge på, men der kom ikke særlig mange, så det endte med at jeg dissekerede brystkassen. Det var ret spændende, men det lugtede ikke så godt. Om eftermiddagen ringede en af mine tysk partnere og fortalte mig at han havde mistet mit memory card, hvor vores tysk final exam var på. Vi skulle aflevere det om tirsdagen, så det var ret træls. Heldigvis fandt han det igen senere.

Tirsdag havde jeg halvanden time tysk, og det var også seniorsne sidste skoledag. Om aftenen havde vi sports awards night, hvor vi først så Cooper’s slideshow, og derefter tog vi over på the village grill, hvor vi spiste sammen hele fodboldholdet + familie. Vores træner snakkede om hver enkelt spiller, og kaptajnerne havde lavet paper plate awards. Jeg fik “most charming foreigner”, hvilket ikke overraskede mig. Fran fortalte dog en lille historie om mig, så det var ret hyggeligt. Jeg fik også mit andet varsity letter! Det var en utrolig hyggelig aften, og jeg er så glad for at jeg spillede fodbold, for pigerne er virkelig søde.
Onsdag var vi 3 personer i tysk, for alle seniorsne var ikke i skole mere. Gangene var ret tomme, og det var ret sørgeligt. Efter skole var Alanna og Rachael på besøg, og om aftenen spillede Todd og jeg bord hockey. Jeg vandt 4-0 🙂

Torsdag havde vi locker clean out, hvor vi ryddede op i vores skabe. Efter skole så Shyana og jeg Warm Bodies, men jeg faldt i søvn i den vigtigste del, så vi blev nødt til at spole tilbage da filmen var slut. Christy tog oreo-blizzard med hjem til os hvilket var lækkert!

Fredag havde jeg min sidste frokost på North. Det var sørgeligt, men jeg glæder mig nu til at få ferie. Efter skole kørte Christy Shayna og mig over til Todd’s arbejde. D har været ved at bygge om, så det var spændende at se. Det er ikke helt færdigt endnu, men jeg tror det bliver rigtig flot når det bliver færdigt. Todd tog Shayna og mig med ud og spise på Red Coat Tavern, hvro vi fik nogle lækre burgere, hvilket de også er kendt for. Derefter kørte han os over til the Palace, hvor vi skulle til Ke$ha og Pitbull koncert. Vi købte koncert t-shirts lige da vi kom, og så fandt vi vores pladser. Det var de billetter Shayna havde vundet i radioen, og de var okay pladser, men langt fra scenen. Ke$ha var faktisk lidt skuffende. Jeg tror hun ville have været bedre med et mindre publikum. Pitbull gik på scenen en halv time efter Ke$ha var færdig, og han var rigtig god! Det var en vildt fed koncert.
Lørdag havde jeg mit “till we meet again” party, for venner jeg gerne ville se igen før jeg tager af sted. Der kom folk fra fodbold, Aubryn fra gymnastik og andre af mine venner. Larissa kom 3 timer før, så hun hjalp med at sætte op. Mine værtsforældre havde købt en kage, balloner og fade med frugt og grøntsager. Det var rigtig hyggeligt, og vejret var dejligt så vi sad udenfor på terrassen. Mine værtsforældre havde også en overraskelse for mig. De ville have mig inden for, hvor de så gav mig en cap and gawn på. Jeg kan ikke graduere fra min high school, men de synes at jeg skulle have lov at graduere alligevel, så jeg havde Todd’s gamle cap and gawn, og så havde de lavet en liste med alle de ting jeg havde opnået. Det var rigtig sjovt, og det var simpelthen så sødt af dem! Larissa var også den sidste til at tage afsted. Nogle fol havde købt små gaver, og Larissa gav mig et armbånd, som man skal have på til det falder af. Hun havde et magen til. Anne og Joe havde købt et pandora vedhæng til mit pandora armbånd med en fodbold. Jeg havde en rigtig god dag, og selvom der stadig er nogle uger til jeg tager hjem til DK, var det dejligt lige at se folk.
I dag tog jeg ud for at se Tim’s baseball game. De spillede finale, om en ret stor titel. Det var en spændende kamp, og de vandt! Det betyder at de får et banner op på deres skole med alle spillernes navne på, og det bliver aldrig taget ned igen. Det var stort! Vi mødtes ovre ved kirken efter, hvor vi spiste aftensmad samme, og fejrede en god sæson. Ellers fik jeg slappet af, og en stille og rolig dag. I næste uge har vi final exams. Vi har 2 hver dag pånær torsdag hvor vi kun har en. Jeg har dog tutorial på torsdag, så der behøver jeg ikke at komme, så jeg får ferie på onsdag ved middagstid! 🙂

Ændret skema, Tim’s 8th grade graduation og sidste fodboldkamp..

Tirsdag købte jeg frokost på skolen for første gang.. Ja, det skulle jeg jo nok have gjort før, men nu fik jeg det gjort. Jeg fik pizza og pommes frites – rigtig amerikansk. Jeg købte også et æble, men det er nok det værste æble jeg nogensinde har spist. Jeg blev lidt forsinket til træning efter skole, da jeg skulle have lavet en kort tysk præsentation. Alle skulle lave en præsentation, og fordi jeg er en udvekslingsstudent, synes min lærer at min gruppe skulle have om kulturer.. Men fint nok. Til træning spillede vi træningskamp, og vi havde nogle af drengene fra drengenes fodbold hold med. Det var hårdt. Da jeg kom hjem faldt jeg i søvn på gulvet. Todd læste Dr. Seuss for mig senere på aftenen. Det havde været en dag med regn, og tornado advarsler, og der havde vist også været en tornado længere nordpå, men den ramte ikke os.

Onsdag var det senior bike day, hvor de fleste af seniorsne cyklede i skole. De havde fået lavet t-shirts og mange af pigerne havde rottehaler. I biologi begyndte vi dissektion af grise. Det er ret spændende,  når man lige vænner sig til det. Vi havde en kort træning efter skole, hvor vi trænede hovedstød, hvilket vi stoppede med ret hurtigt. Derefter havde vi et pasta party hos Natalie. Vejret var dejligt så vi spiste udenfor. Om aftenen spillede the red wings hockey, og det var en vildt spændende kamp! Da tiden løb ud stod det 1-1, så der blev overtid. Vi spillede mod Chicago, og de scorede, men målet blev annulleret. De scorede så desværre igen, så de vandt. Så nu er hockey sæsonen slut.

Torsdag ændrede vores skema, for seniorsne tager deres finals nu, og de har to om dagen, der tager halvanden time. Så jeg havde biologi halvanden time, og tutorial. Resten af mine timer var en halv time. Jeg havde fået late lunch (normalt har jeg early lunch) så jeg var så sulten da vi endelig skulle spise. Om aftenen havde vi vores første districts kamp. Det  var knald eller fald. Kampen før vores blev aflyst pga. torden, og vores blev forsinket, men vi begyndte at spille. Da der var 9 minutter tilbage af første halvleg stoppede de kampen pga. torden. Vi var foran 3-0, og de besluttede at vi skulle spille resten af kampen om fredagen. Til aftensmad spiste jeg pizza, drak cola, og fik is til dessert, så jeg tror jeg er ved at have tilpasset mig mit miljø 😉 Jeg fyldte også penge på min telefon for sidste gang 🙁
Fredag havde jeg matematik og engelsk i halvanden time. Vi fortsatte vores kamp fra dagen før efter skole. Vi startede med 9 minutter tilbage af første halvleg, og så spillede vi. I de 9 minutter scorede det andet hold + de fik et straffe spark, som vores målmand heldigvis reddede. Vi vandt heldigvis 3-2, men jeg er ikke helt sikker på at det var fortjent. Om aftenen havde Tim sin 8th grade graduation. Det var først en gudstjeneste, og så blev der nævnt forskellige priser, som forskellige elever havde vundet og så var der et par taler. Det blev sent, men det var nu hyggeligt.

Lørdag skulle jeg tidligt op, for vi skulle mødes ved Kim fra mit fodboldhold, for at spise morgenmad kl. 7.15. Hun bor lige ned til vandet, så der var en smuk udsigt. Vi havde en kamp mod vores rivaler, så vores træner ville have at vi skulle være klar. Det var ret skægt, på vej til skolen blev vores træner stoppet af politiet, og fik en bøde for at sms’e. Solen skinnede, og det var en dejlig dag – men desværre tabte vi 3-1. Det var nogle af seniorsne der var rigtig kede af det, men jeg tror mere at det var et mix af mange følelser. Det var også enden på fodboldsæsonen. Andi gav mig et lift hjem, og jeg var alene hjemme da jeg kom hjem. Jeg fik slappet af, og senere tog jeg med Christy ud for at handle ind.

I dag kom 2 af drengene fra min tysk klasse hjem til mig, for vi skulle bage småkager. Vores final for tysk er at lave et cooking show med en traditionel tysk ret. Vi bagte Pfeffernüsse, og det var først efter lang tid, at det gik op for mig, at det var pebernødder. Det tog laaang tid, men de smagte godt, så det var det værd. Køkkenet var dog et kæmpe rod efter. Vi fik også planlagt at holde et goodbye party for mig på næste søndag. Jeg er så splittet, for jeg glæder mig til at komme til Danmark, og se folk jeg har savnet, men det bliver også så sørgeligt at skulle sige farvel til mit liv her.
Forhåbentligt bliver vejret bedre i næste uge, med lidt mindre regn og torden, og mere solskin, så vi kan komme ud og stå på vandski 🙂 I morgen skal vi aflevere vores fodbold trøjer, og taske, og på tirsdag har vi sports awards night 🙂

 

3 fodboldkampe, Shayna’s fødselsdag, YEARBOOK og at the cottage!

Mandag havde vi en kamp lige efter skole. Det var utrolig varmt, og jeg tror at vi rundede de 30 grader. Vi vandt 2-0, så det var lækkert! Efter kampen tog jeg hurtigt hjem i bad, og så tog jeg tilbage på skolen, hvor jeg mødtes med Alanna. Det var Shayna’s fødselsdag om tirsdagen, så vi dekorerede hendes skab. Det var hyggeligt, og vi var begge tilfredse med resultatet. Senere på aftenen spillede the Red Wings hockey, og de vandt! Min yndlings sport her ovre er hockey, og jeg er begyndt at se Detroit spille en del.
Tirsdag var det Shayna’s 16 års fødselsdag. Hun blev vildt overrasket da hun kom i skole og så sit skab, og hun kunne godt lide det, så det var det hele værd. Vi havde endnu en kamp efter skole, og denne gang på udebane. Det v ar igen rigtig varmt, og denne gang tabte vi 2-0.. Vi kom først hjem igen kl. 21.45, og min familie havde ventet på mig, så vi kunne spise kage og synge for Shayna sammen. Det blev en laaang dag, men også en hyggelig dag.

Onsdag i photo så vi the art show på min skole, men kunst fra de forskellige klasser. Der er nogle virkelig talentfulde elever! Efter skole havde vi en kort træning, hvor vi fandt ud af at vi får en ny pige på holdet. Hun begynder at spille med os her i næste uge, så det skal nok blive spændende at se hvordan det kommer til at gå. Om aftenen skulle jeg skrive mit historie essay, men lige da jeg skulle til at gå i gang, gik min computer i sort, så jeg blev nødt til at skrive det i hånden… Min computer virker heldigvis igen, så det var forhåbentlig sidste gang jeg blev nødt til at skrive i hånden 🙂

Torsdag havde hele skolen en samling i 5. time. Vi havde fint besøg af nogle undervisnings folk, og de udnævnte en af lærerne på min skole til årets lærer i Michigan. Han vandt både ny bil, nye ting til sit klasse lokale, et møde med Obama, og han fik en check. Efter skole havde vi igen en kamp, og denne gang mod South, vores rivaler. Vi skulle spille på hjemmebane. Vejret havde ændret sig en del, så det var ret koldt, og det regnede en smule. South scorede det første mål i kampen, men lige før pausen scorede vi, så det stod 1-1. I pausen havde vi senior night, hvor seniorsne blev præsenteret med deres forældre. I anden halvleg scorede vi til 3-1, men da der var 5 minutter tilbage scorede de til 3-2, som blev kampens resultat – i VANDT!! Alle havde spillet godt, og det var en fantastisk følelse at vinde! Seniorsne har ikke vundet over dem i alle de år de har spillet varsity, så det var fantastisk!
Fredag fik vi vores yearbooks! Jeg fik skrevet hilsner i andres bøger, og jeg fik også skrevet et par stykker i min. Efter skole tog vi alle i biografen, på nær Christy, som havde andre planer om aftenen. Vi så Star Treck into darkness på imax i 3D. Jeg havde ikke troet at jeg ville synes om det, men det var vildt fedt! Når de fløj gennem rummet var det som om man selv var der.

Lørdag kørte vi op til the cottage. Det var køligt, men solen skinnede. Da vi kom derop fik jeg taget en lur på 2 timer. Som min værtsfar siger, det er det bedste sted at tage en lur! Da jeg vågnede op igen kørte vi 2 hjulede crossere, og jeg fik taget nogle billeder nede på stranden. Til aftensmad var det nærmest thanks giving igen, for vi fik kalkun, kartoffelmos og stuffing. Det var lækkert! Senere spillede the Red wings igen, og vi så alle sammen kampen. Todd’s bror + familie og hans forældre var der også. Todd’s bror er nok den største Red Wings fan jeg kender, så det var hyggeligt at se med ham. Desværre tabte de.
Søndag kørte vi alle i kirke om morgenen, og så vi kom hjem fik vi brunch, med bacon stegt i brun sukker, scrambled eggs, kanelsnegle og toast. Jeg fik endnu en lur på 3 timer, hvilket var skønt! Ellers var vi udenfor, hvor vi havde bål, og efter aftensmaden kørte vi til Bunny’s hvor vi fik is. Jeg fik en sundae med karamel, skumfiduser og flødeskum. Om aftenen så vi America’s funniest homevideo’s, og jeg ved ikke om jeg bare var træt, eller om de rent faktisk var ekstremt sjove, men jeg fik grinet en hel del.

I dag kørte vi til loppe marked. Det var memorial day, hvor man mindes dem som kæmpede for landet. Det var hyggeligt at gå rundt, og der var mange mennesker. Vi så også en lille kattekilling, som manglede et hjem, men vi kunne desværre ikke give den et. Til frokost fik vi Corey’s hamburgers. De var anderledes, men utrolig gode! Efter frokost fik vi pakket, og så kørte vi hjem ad igen.  I aften spiller the Red Wings iegn, og det ville være skønt med en sejr. I dag er der også præcist en måned til jeg rejser tilbage til Danmark. Det er slet ikke til at forstå. Tiden er fløjet afsted, og det føles som om jeg kun lige er kommet. Men når jeg så kigger tilbage på min blog, og snakker med min værtsfamilie om alle de ting vi har oplevet, så kan jeg slet ikke forstå at vi har nået så meget på 9 måneder. Jeg har mødt utrolig mange søde mennesker her, og mennesker som jeg forhåbentlig aldrig mister kontakten til. Jeg vil helt sikkert komme tilbage og besøge folk her, men som jeg også har snakket med min værtsfar om, så bliver det aldrig det samme. Jeg kommer ikke til at sidde oppe til midnat med Todd igen, for at få hjælp med et historie essay, og det er nok ting som det, jeg kommer til at savne mest. Men jeg vil nyde min sidste måned her mere end jeg har nydt resten af mit år! Alt indtil videre har været fantastisk, og jeg er sikker på at den sidste måned bliver mindst lige så fantastisk! 🙂

Fodboldkampe, the Zoo, boat show og Shayna’s fødselsdagsfest!

Mandag var det så tilbage til skole. Jeg havde misset 2 tests sidste uge, og mine lærere var rare, og sagde at det var lige meget hvornår jeg tog dem. I spisepausen solgte jeg t-shirts med Ryane. Vi havde vores cancer kamp om aftenen, og vi samlede penge ind til cancer ved at sælge t-shirts. Det var ret hyggeligt, og vi fik også solgt okay mange t-shirts. Efter skole spillede vi så vores kamp. Vi vandt 2-0, så det var dejligt. Der var desværre ikke så mange mennesker, men det var fedt alligevel. Vi havde fået lavet specielle t-shirts, med et navn bagpå, for den person vi spillede for.
Tirsdag i photo satte vi op til vores artshow, som er i næste uge. Efter skole havde vi en kort træning, og så tog jeg til Ashby’s med et par stykker af de andre piger. Det var super hyggeligt! Det var Anne’s fødselsdag, men det havde jeg helt glemt, så hun må få sin gave senere.

Onsdag var vejret igen skønt, så vi var nogle stykker som satte os udenfor i photo og snakkede. Det var vores lærer vist ikke så glad for, men vi kunne da godt have siddet indenfor og lavet ingenting, men det var rarere udenfor. Jeg missede 7. time, for vi blev nødt til at tage tidligere afsted, for vi havde en kamp. Vi skulle spille mod Eisenhower, og sidste gang vi spillede mod dem tabte vi 7-0. Vores JV hold tabte 8-0, og vi tabte 3-0. De fik alle deres mål i første halvleg, og så stod vi lige i anden halvej, så vi havde forbedret os. På vejen hjem fik jeg min første sno-cone, som minder meget om slush ice. Da jeg kom hjem så jeg resten af Red Wings kampen, og så gik jeg i seng.

Torsdag tog vi i zoologisk have med photo. Dagen startede dog ikke så godt, for min lærer havde mistet Shayna’s og min permission slip, som man skal have for at kunne tage afsted. Vi fandt så en gammel en, så vi fik lov at komme med. Vi skulle tage mindst 24 billeder af hvordan der er at være i zoologisk have. Vi fik set en masse dyr, og ved isbjørnene havde de lavet en tunnel under vandet, så man kunne se dem svømme. Det var ret cool. På vejen tilbage kørte vi forbi et lille tivoli, som var ved at blive sat op på parkeringspladsen uden for Tim’s skole. Tilbage på skolen hjalp Larissa mig med nogle tysklektier, og så havde jeg et møde med fodboldholdet. Vi så vores kamp fra mandag, og vores træner fortalte os så hvad vi kunne forbedre. Vi skulle også tage stilling til om vi ville have en pige mere med på holdet. Hun skulle være rigtig god, og grunden til hun først kan spille nu, er fordi hun var på et andet hold, hvis sæson er slut nu, so ikke ville have at hun også spillede high school fodbold. Det er mig lidt ligemeget om hun spiller med os, og jeg glæder mig til at finde ud af om hun ender på vores hold.
Fredag havde vi endnu en kamp efter skole. Vi skulle spille mod en privat skole, som er dyrere at gå på end college. Det kostede vist omkring 500.000 dollars at gå der fra 1-12 klasse! Vi var kun 13 spillere, fordi der var en del skadede. Vi tabte desværre 2-1, selvom vi fik det første mål. De var egentlig ikke bedre end os, men de var vildt hurtige. Jeg kom først hjem kl. 21.45, og så var jeg også ret færdig.

Lørdag tog Todd og jeg til boat show ovre i Yacht clubben. Man kunne se racer både, men der var også nogle store lækre nogle! De var rigtig moderne, og hvis jeg havde penge nok havde jeg nok købt en. Efter showet holdt vi Shayna’s fødselsdag. Vi spillede laser game, 2 spil, og så spiste vi pizza og kage. Om aftenen kørte vi over til tivoliet. Jeg prøvede the freak out, og 2 andre ting. The freak out var den mest populære, og den var også ret god. Det var en rigtig god dag!
I dag kørte vi over til tivoliet igen og tog billeder til vores photo klasse. Shayna og jeg delte et elephant ear, hvilket minder meget om brunsviger, og så fik jeg min første corndog. Det var ret fedtet , men det smagte okay. Om aftenen så jeg Tim’s baseball kamp. De tabte desværre, men det var ret tæt. Det har været en dejlig uge! 🙂

Washington DC, sightseeing in Detroit og prom!

Jeg har haft en fantastisk uge, hvor jeg har oplevet helt vildt meget!
Mandag var min eneste dag i skole denne uge. De fleste af mine lærere var meget forstående for min tur til Washington DC tirsdag til torsdag, og sagde at jeg ikke behøvede at lave nogle lektier, men så var der også et par stykker som gav mig rigtig mange lektier. Om aftenen havde vi en kamp mod South, som er vores skoles rivaler. Vi tabte 4-1 og havde en del skader. Der var en pige som flækkede øjenbrynet, og en der slog sin ankel.

Tirsdag var det tidligt op, for vi skulle være på Tim’s skole kl. 03.30. Fordi Tim går i 8. klasse, har de en 3 dages tur til Washington DC. Min værtsfar var med som voksen på turen, og så havde jeg også fået lov at komme med. Vi kørte i 2 busser fra skolen, og så var vi afsted. Vi landede omkring kl. 9, hvor vi spiste morgenmad, og så kørte vi hen og så the declaration of independence, the constitution, og the bill of rights. Det regnede en del, så vi var kun på museer tirsdag. Vi så dinosaur skeletter på naturhistorisk museum, hvor de også havde the hope diamant. Efter muserne checkede vi ind på hotellet, som jeg ikke havde høje forventninger til. Shayna havde fortalt at det var gammelt og ulækkert, for da hun gik i 8. klasse, havde hun været på den samme tur. Det var rigtigt at det var gammelt, men det var udmærket. Todd og jeg gik over og så det hvide hus, og der var godt nok meget sikkerhed. Efter aftensmaden kørte vi rundt og så memorials. Det var rigtig flot, og det havde en speciel følelse til det, måden de var lyst op på.

Onsdag var det tidligt op, og så gik Todd og jeg over til the mint, hvor de trykker pengesedlerne. Vi så bl.a. en million dollars i 10 dollars sedler. Det var en ret spændende tour. Derefter cyklede vi rundt i Washington – det hed bike the sites, hvor vi så mange af de samme memorials fra dagen før, men nu i dagslys. Vejret var rigtig dejligt, og det var en hyggeligt tur. Udsigten fra the Lincoln memorial og ud over the national mall var utrolig smuk! Efter vores tour løb vi over til the Capitol hvor vi fik taget et gruppebillede. Om aftenen havde en af forældrene på skolen doneret biletter til en baseball kamp. Det var the Detroit Tigers mod Washington holdet. Det var vildt fedt! Det var 1$ hotdog night, så vi fik hotdogs til aftensmad. Todd og jeg gik ned bag der hvor spillerne sidder, og vi fik set et par stykker tæt på. Kampen var en smule forsinket, fordi det skulle stoppe med at regne før de kunne spille. Desværre tabte the Tigers, men det var en fed oplevelse.
Torsdag morgen tog Todd og jeg metroen til Arlington cemetery, hvor vi så vagtskifte ved de ukendte soldaters grav. Det var utroligt rørende at se de mange gravsten. Derefter tog vi metroen til the Capitol, hvilket er der hvor alle politikerne sidder. Vi fik en tour, og så så vi the house arbejde. Det mindede meget om Christiansborg. Vi så dem stemme, hvilket var meget fedt, der var mange politikere, og ikke kun en, som stod og snakkede. Jeg gik igennem utrolig mange metaldetektere den dag! Todd og jeg spiste frokost på et museum om indianere, og de serverede mad, som indianerne også ville have spist. Det var rigtig lækkert og anderledes. Da vi havde spist gik vi over i botanisk have, hvor vi sad på en bænk og nød vejret. Den sidste ting vi nåede inden turen gik hjem igen, var the air and space museum. Vi så bl.a. sputnik, og jeg rørte en månesten. Det var rigtig spændende, og der var mange ting at se. Vi så også en imax film, men den faldt jeg vist i søvn til.. Efter museet gik turen tilbage, og vi var nok hjemme igen kl. 1. Det havde været en fantastisk tur, hvor vi fik set vildt meget!
Fredag tog jeg fri fra skole og sov længe. Da jeg stod op tog Todd og jeg til Detroit for at se bygninger og skulpturer. Jeg fik en Coney dog, hvilket er en slags hotdog. Det er brød med en pølse, og så noget chilli sovs og rå løg. Det smagte helt fint. Vi kørte også med the people mover, som er det tætteste Detroit kommer på en metro. Der var faktisk rigtig mange flotte bygninger, og mange pæne steder dernede – flere end jeg havde regnet med. Vi var også et smut i greek town hvor vi købte nogle græske desserter.
Om aftenen kørte Jessica, Shayna og jeg med Christy over på hendes skole, for hun skulle hente gamle computere og køre dem til genbrug. Jeg tror at folk der kørte forbi må have troet at vi stjal computerlokalet, for vi havde hele bilen fyldt op! Da vi kom hjem igen så Jessica, Shayna og jeg Pitch Perfect.

Lørdag havde jeg en masse at nå, for det var prom om aftenen. Jeg fik sat mit hår kl. 10, for det var den eneste tid de havde. Jeg sad der i en time, og lige pludselig så jeg Larissa gå forbi. Det var ret sjovt. Da jeg havde fået ordnet mit hår kørte Christy, Shayna og jeg over og fik ordnet negle. Det var første gang jeg prøvede det, og det var skønt. Jeg fik en fransk manicure, men også håndmassage. Larissa kom over til mig omkring kl. 5, hvor vi kørte over til Yacht clubben for at tage billeder, og derefter over til Ford huset for at tage flere billeder. Der mødtes vi også med Savannah, som Larissa og jeg fulgtes med. Da vi havde taget billeder kørte vi 3 til stedet hvor det blev holdt. Det var rigtig fint! Larissa og jeg skulle sidde ved et bord hvor vi ikke kendte nogen, men Savannah flyttede over til vores bord. Vi fik snakket med alle ved bordet, så det var meget hyggeligt. Vi fik en salat til forret, og så kylling og kartofler til hovedret. Da vi havde spist gik vi ned i kælderen, hvor der var et kæmpe dessert bord. Der var to photo booths, et kæmpe dansegulv og så var der 3 malere, hvor man kunne blive malet. Vi havde alle 3 en rigtig dejlig aften, og da det var slut kørte vi på McDonalds og købte is. Larissa overnattede hos mig. Det var en rigtig dejlig aften, men en masse smukke kjoler!

I dag skulle vi rimlig tidligt op, for vi skulle være i kirke kl. 10. Det var morsdag, hvilket er rigtig stort her, så vi havde besøg af Todds bror + familie og hans forældre. Der blev givet et par gaver, og så kørte vi over i yacht clubben til brunch. Der var rigtig mange mennesker, og Todd fortalte mig, at morsdag er den travleste dag for restauranter. Da vi kom hjem fik jeg taget en lille lur, og læst lidt i min bog. Det har været en travl uge, men også en helt fantastisk uge! 🙂

Dejligt vejr, dress shopping og Traverse City med fodbold

Jeg har haft en skøn uge, med skønt vejr!
Mandag havde vi en kort træning på græs, og stadig uden vores træner. Vi havde en vigtig kamp om tirsdagen, så vi havde et pasta party hos Ryane fra mit hold. Det var hyggeligt, men det varede ikke så længe. Om aftenen kørte jeg med og afleverede Shayna til dans, og så kørte vi på McDonalds og købte is 🙂

Tirsdag cyklede jeg i skole i shorts. Det var vildt lækkert! Jeg fandt også ud af, at Larissa og jeg får lov til at komme til prom! Vi er ikke senoirs, men vi fik lov fordi vi er udvekslingsstudenter. Jeg glæder mig helt vildt! Efter skole havde vi en kamp, og vores træner var der endelig. Vi tabte 7-0….. Han sagde at han ville tage skylden for 90% af kampen, fordi han ikke havde været der til at forberede os…

Onsdag kørte jeg i bilen uden tag i skolen. Det var nok omkring 26 grader den dag, så det var ligesom sommer. Efter skole havde vi en kamp igen, og vi tabte – igen. Vi havde rigtig mange chancer og skulle have vundet, men pyt med det. Vi kom først hjem 21.40 så det blev en sen aften.

Torsdag tog jeg en halv dag i skolen. Shayna og jeg gik hjem i frokost pausen, men lige inden vi gik købte Larissa og jeg billetter til prom. Vi skal sidde ved folk vi ikke kender, men det skal nu nok blive hyggeligt. Da Christy kom hjem, kørte Shayna, Jessica, Christy og jeg ud for at finde mig en kjole til prom. Der var meget trafik, og lige pludselig var der en, der kørte op bag i os. Der kom en lille skramme på bilen, og hvis ikke Christy havde dyttet af ham, var han kørt væk. Vi holdt ind til siden, og det virkede som om han var beruset, så vi ringede til politiet. Der gik ret lang tid før de kom, for de kunne ikke finde os, og da de endelig kom, snakkede de bare med manden, og så lod de os gå.. Så vi blev lidt forsinkede, men da vi kom frem blev der også prøvet kjoler. Jessica, Shyana og jeg prøvede alle sammen forskellige kjoler. Efter vi havde spist gik vi i en ny butik, og der fandt jeg min kjole.
Todd og Tim var taget til Denver for at komme til first communion ved min “kusine.”

Fredag havde jeg endnu en halv dag, for jeg tog op nord på ved Traverse City med mit fodbold hold. Det tog nok omkring 4 timer at køre derop, og på vejen så vi film, og snakkede. Næsten lige da vi kom havde vi træning. Fodbold banerne lå lige ved siden af en lufthavn, og det var lidt in the middle of no where. Min veninde Tavella fra indonesien bor deroppe, så hun kom og sagde hej. Det var rigtig dejligt at se hende igen! Efter træning kørte vi til buffalo wildwings og spiste aftensmad, og derefter tilbage til hotellet. En af pigerne havde en rimlig stor van, og vi kørte 7 piger i den med højt musik, vi havde det ret sjovt. På hotellet sad vi alle pigerne inde på værelset og snakkede. Jeg delte værelse med Danae, Andi og Emily, hvilket jeg var rigtig glad for.

Lørdag stod vi tidligt op og spiste morgenmad. Derefter kørte vi over og spillede vores første kamp. Vi vandt 4-1. Efter kampen kørte vi tilbage til hotellet og checkede ud, og så tilbage for at spille vores anden kamp, som vi vandt 7-1. Vores tredje kamp var lige efter, og den vandt vi 2-0. I den sidste kamp blev der gult kort til begge trænere, og en af vores spillere. Der var drama. Det var skønt vejr, og dejligt endelig at vinde igen. Vores træner var også glad, så alt var dejligt. Efter den sidste kamp gik turen hjemad, og vi fik alle taget en lille lur i bilen. Til frokost fik vi Big Boy, hvilket var min første gang. Det smagte godt. Om aftenen var jeg alene hjemme, for Todd og Tim var i Denver, og resten var til Taylor Swift koncert, som jeg desværre ikke kunne komme med til. Jeg fik skypet med en af mine venner i DK, og slappet af.

I dag sov jeg længe igen! Jeg ved ikke hvad der sker for mine søndage lige for tiden. Vi spiste frokost på terrassen, og fik nydt vejret. Jeg fik også lige sagt hej til min kusine i DK som blev konfirmeret i dag. Jeg ville ønske at jeg kunne have været med, og jeg er glad for at hun havde en god dag. Til aftensmad kørte vi til Coney Island, hvor vi mødte coach Cooper. Det har været en skøn weekend. I næste uge tager jeg 3 dage til Washington DC, hvilket jeg glæder mig helt vildt til, og så er der prom næste lørdag!! 😀

Christy’s fødselsdag, Rasmus’ konfirmation og sidste YFU orientering

Nu er foråret her endeligt, og vi har haft en uge med dejligt vejr.
Onsdag var det Christy’s fødselsdag. Jeg havde en kamp på udebane, og vi tog af sted lige efter skole, og kom hjem igen omkring kl. 21. Vi tabte desværre, og vores træner er ikke specielt glad lige for den måde vi spiller på lige for tiden. Vi er heller ikke specielt glade for ham lige for tiden, men jeg håber snart det ændrer sig. Da jeg kom hjem sang vi fødselsdagssang for Christy og spiste Sanders Bumpy cake.

Torsdag stemte vi så for elevrådet næste år. Vi havde fået en besked om at træning var aflyst efter skole, men det blev ændret, så vi havde træning. Min træner var der dog ikke. Efter træning var vi 5 piger som kørte til Ashby’s og købte is. Vejret var rigtig dejligt, så det var super skønt! Da jeg kom hjem kørte jeg med Shayna og Cristy over på Christy’s skole, for Shayna skulle låne en bog fra hendes klasseværelse. Det var dejligt at få set hendes klasselokale igen.

Fredag blev Rasmus konfirmeret. Jeg missede mine 3 første timer, for jeg overraskede ham på skype, og var med til noget underholdning. Det var rigtig dejligt at jeg også kunne få lov at være med, selvom jeg sidder i Amerika. Vejret var dejligt igen, så jeg cyklede i skole så jeg var der til min fjerde time. Min træner var der stadig ikke til træning efter skole, og vi fandt så ud af, at han er i Tennessee. Det havde han bare ikke fortalt nogle af os.. Efter træning var der et Lacrosse game, og det så jeg med Alanna. Det føltes som sommer, for jeg sad  i shorts, og solen skinnede. Om aftenen var Jessica og jeg alene hjemme, og så lavede vi danske pandekager! Det kunne hun rigtig godt lide. Derefter så vi en film, så det var en rigtig god dag.
Lørdag var jeg til min sidste YFU orientering. Jeg kørte med min area rep derhen, og vi kom ret tidligt. Det var dejligt at få snakket med alle de andre udvekslingsstudenter. Vi snakkede meget om, at vi skulle  begynde at tænke på at vi snart skulle hjem. Det er ret mærkeligt at tænke på. Lørdag var der præcist 2 måneder til jeg rejser tilbage. Vi sad udenfor meget af tiden, go da mødet var slut, kørte min værtsfar og jeg hen til broen til Canada. Det var rigtig flot, og vandet var vildt blåt. Man kunne se menneskerne i Canada, men jeg har stadig ikke været der. Jeg håber jeg kommer derover inden jeg rejser hjem igen. Vi spiste aftensmad ved min værtsfars forældre, men inden maden gav min “bedstefar” mig en tur på sin Harley Davidson! Det var en fed tur. Da vi kom hjem igen fik jeg endelig oprettet en twitter, for jeg er blevet fortalt, at hvis man ikke har twitter, misser man så meget. Jeg ved nu ikke om jeg kommer til at bruge det, men nu har jeg det. Shayna havde en veninde på besøg, og vi 3 så ‘Dear John’. Endnu en dejlig dag.
I dag har det regnet. Jeg fik lov at sove længe! Så jeg lå i min seng til kl. 12. Jeg tror sidste gang det skete var den første dag jeg var her. Det var skønt! Ellers har jeg ikke rigtig lavet noget, men jeg havde træning her i aften, hvilket var rigtig hyggeligt! 🙂